top of page

MÖTES- OCH FESTLOKAL

Millestgården är en plats mitt i den jämtländska naturen. En plats som ger möjlighet att andas in den friska fjälluften och landa, gå outforskade stigar, hämta ny energi och inspiration. Vårt mål är att den känslan även ska genomsyra de möten och sammankomster som skapas här. 

NATURNÄRA MÖTEN

Med det jämtländska fjället och blomstrande ängar utanför fönstret hittar du en intim och funktionell möteslokal som rymmer upp till 20 personer. Vi möblerar efter önskemål. I möteslokalen finns bland annat videokonferensanläggning, en god uppkopplingshastighet, projektor och whiteboard.   

PRIS

Heldag 

1200 kr plus förtäring

NÅGOT ATT ÄTA

Vi erbjuder även möjlighet att boka frukost, lunch, fika och middag som fin inramning och trivsam avrundning. Millestgårdens restaurang serverar mat av lokalproducerade och certifierade råvaror som lagas på gården. 

AKTIVITETER/TA MED MÖTET UT

I samarbete med Scandinavian Escapes erbjuder vi naturnära gruppaktiviteter som kan bokas som separata aktiviteter eller i samband med ert möte. 

FEST OCH EVENEMANG

På Millestgården serverar vi upp till 50 sittande matgäster i restaurangen som även går att använda för konferenser eller fest.

I gårdens tillhörande logbyggnad finns både bar och dansmöjligheter och möjlighet att ta sällskap på upp till 150 gäster. Logen är lämplig för ca 100 sittande gäster. 

Vi arrangerar;
  • Bröllop
  • Födelsedagar
  • Företagsevenemang
Prisförfrågan skickas för de större lokalerna. 
Välkommen att skicka en bokningsförfrågan så hör vi av oss. 
bottom of page