ÄTA & DRICKA
RESTAURANG MILLESTGÅRDEN
Restaurangen håller öppet året om och serverar middag måndag till lördag. All mat lagas på gården av ekologiska och närproducerade råvaror. Vi lägger stor vikt vid att ge en smakupplevelse som är förankrad i den jämtländska matkulturen av råvaror som färgats av vårt nordliga, fjällnära klimat.
I baren hittar du ett fint urval av öl och avec från lokala bryggerier, hantverksvin från små vingårdar runt om i europa och diverse handplockade varma och kalla drycker.
FRUKOST 07:30–09:00
Varje dag serveras frukostbuffé med möjlighet att packa med smörgåsar till lunch på fjället.
MIDDAG MÅN - LÖR 18.00-20.00
Middagen består av förrätt, huvudrätt, dessert och sidorätter. Under högsäsong serveras middagen på buffé, men även när vi talrikserverar kan du välja antingen veg huvudrätt eller kött/fisk eller lite av båda. Bröd, smör och kaffe på maten ingår.
259kr per person.
BRUNCH SÖN 11:00–15:00
MENY VECKA 16
Torsdag:
❖ Grönsakssoppa med chilitopping
❖ Fiskgryta med heläggsmajjo och rostad potatis
❖ Linsgryta med rostad potatis
❖ Gammeldags vaniljglass med hemmaghord kolasås och rullrån från Undersåker
Fredag:
❖ Kockens val
Lördag:
❖ Millestgårdens skaldjurssoppa
❖ Lamm från Forsa fjällbruk med rostad vitlökscreme serveras med potatisstomp
❖ Bakade rotsaker och picklad lök, serveras med potatisstomp
❖ Chokladkaka med hjortron & grädde
Söndag:
❖ SÖNDAGSBRUNCH 11:00-15:00