ÄTA & DRICKA

RESTAURANG MILLESTGÅRDEN

Restaurangen håller öppet året om och serverar frukost och middag enligt nedan.

All mat lagas på gården av ekologiska och närproducerade råvaror. Vi lägger stor vikt vid att ge en smakupplevelse som är förankrad i den jämtländska matkulturen av råvaror som färgats av vårt nordliga, fjällnära klimat. Menyerna är säsongsbaserade men inslag från egna odlingar och djur som betat runt gården.

 

I baren hittar du ett fint urval av öl och avec från lokala bryggerier, hantverksvin från små vingårdar runt om i europa och diverse handplockade varma och kalla drycker. 

FRUKOST 07:30 – 09:00

Varje dag serveras frukostbuffé med möjlighet att packa med smörgåsar till lunch på fjället.

MIDDAG Tisdag - Lördag 18.00 

Middagen består av förrätt, huvudrätt, dessert och sidorätter. Under högsäsong serveras middagen på buffé, men även när vi tallrikserverar kan du välja antingen veg huvudrätt eller kött/fisk eller lite av båda. Bröd, smör och kaffe på maten ingår.
 

Boka bord och ange ev allergier

MENY

FRE 26/11

Förrätt:

Grönsaks- och ärtsoppa


Varmrätt:

Röding med potatis, sauterad vitkål och morot med vitvinssås

Burratasallad med basilikapesto

Dessert:

Chokladmousse

329kr barn (4–12år) 165kr
Sallad, bröd och kaffe/te ingår.

 

LÖR 27/11

Förrätt:

Morotssoppa

 

Varmrätt:

Lammfärsbiffar med ugnsrostad potatis
och rödvinssky

Grillad fläskbog med betor, blomkålspuré och rödvinssås

Vegetarisk lasagne

 

Dessert:

Saffran- och vitvinskokta päron

329kr barn (4–12år) 165kr

Sallad, bröd och kaffe/te ingår.