AKTIVITETER

KALENDER

Topptur & Yoga helg - nybörjare.jpg

TOPPTUR OCH YOGA
 

25/3-27/3 och 8/4-10/4 2022

Topptur och yoga, den bästa kombon för alla älskare av skidåkning och vinterfjäll vilket du inte får missa! Följ med oss på en fantastisk helg fylld med nya erfarenheter, avslappning och upplevelser. 

Vårt weekendpaket bjuder på en mjuk yoga på morgonen och två aktiva topptursdagar fyllda med topptur och skidåkning. En perfekt avkoppling för dig som vill lära dig att topptura, eller kanske redan har en viss erfarenhet men vill uppleva vinterfjällen med likasinnade.

Läs mer här

Från:

5 250 kr

Flugfiske-nybörjare-3.JPG

LÄR DIG

FLUGFISKA

1/7-3/7 och 17/7-19/7

Lär dig flugfiska! Flyt med naturens gång och flodens rytm. En häftig upplevelse som kräver tålamod, fokus samt ett lugnt sinne. Kom till Millestgården och lär dig att flugfiska under vägledning av våra duktiga flugfiskeguider! 

Läs mer här

Från:

4 700 kr

Anette Andersson230817_0140_HIGH RESOLUT

VANDRA PÅ

EGEN HAND 

2022

Vill du uppleva Årefjällen på egen hand och landa bekvämt på Millestgården efter upplevelserika dagar? Då är vårt fyradagarspaket perfekt för dig! Du får boende med helpension i vackert lantlig miljö mellan älv och fjäll.

Läs mer här

Från:

3 500 kr

Toppturshelg - medelnivå.jpg

TOPPTURSHELG ÅRE, JÄMTLAND - MEDELNIVÅ

1/4-3/4 2022

Topptur är det nya svarta! Följ med oss på ett 2 dagars topptursäventyr där fokus ligger på själva upplevelsen och att få ut det mesta av varje dag. En fantastisk helg fylld med både upplevelser och nya erfarenheter.

Helgen är för dig som redan har grundläggande kunskaper inom toppturande eller har gått en toppturs introkurs tidigare, har vana av att gå med stighudar, åka utför i opreparerad terräng och vill utvecklas vidare

Läs mer här

Från:

5 250 kr

Flugfiske-nybörjare-2.JPG

FLUGFISKE
FÖR TJEJER

22/7-24/7

Yes, Girls fish too! En helg bara för tjejer där du kan lära dig flugfiska under vägledning av våra duktiga flugfiskeguider. En härlig upplevelse som kräver tålamod, fokus samt lugnt sinne. Flera jämför flugfiske med meditation där man måste hitta sin egen ro, känna sin kropp och lära sig långsamma, mjuka rörelser medan man flyter med i naturensgång och älvens rytm.

Läs mer här

Från:

4 700 kr

Topptur Intro dag - Påsk.jpg

TOPPTUR
INTRODAGAR I PÅSK

16/4, 17/4, 18/4 2022

Vill du prova på att topptura och uppleva fjällen från ett lite annorlunda perspektiv, där fokus inte bara ligger utförsåkningen utan också på att gå upp till en valfri topp, njuta närvaro och den fantastiska naturen omkring dig?

Vår ”prova på” topptur dag kombinerar grundläggande information kring topptur och offpiståkning med en trevlig dag på fjället. Du får det första intrycket av vad topptur handlar om och hur man tänker kring offpiståkning, tekniken, lavinsäkerhet, och vidare.

Läs mer här

Från:

1 100 kr

Hikefulness-2.JPG

MAMMA BABY OUTDOOR

19/8-21/8 

Info kommer inom kort

Från:

4 700 kr

yoga_edited_edited.jpg

YOGA OCH MEDITATION 

Välkomna till Millestgårdens yoga och meditationsklasser.

 

Åre yogacenter  erbjuder yogagrupper i Hathayoga, Yinyoga, SensingYoga, Ashtangayoga, Yogaflow och mindfulness.
 

Varmt välkomna!

Hikefulness-3.JPG

NATURNÄRA AKTIVITETER

Sommar som vinter finns möjlighet att förhöja vistelsen eller berika ert möte genom naturnära upplevelser med någon av våra sammarbetspartners.

Scandinavian Escapes drivs av certifierade fjälledare och tar er med på allt från toppturer, fjällvandring och flugfiske till inspirerande föreläsningar om lavinsäkerhet och fjällnavigation. 

Mountainmind erbjuder föreläsningar och aktiviteter inom Yoga och mindfulness för företag och grupper