AKTIVITETER

KALENDER

Anette Andersson230817_0140_HIGH RESOLUT

VANDRA PÅ

EGEN HAND 

18/6-30/9

Vill du uppleva Årefjällen på egen hand och landa bekvämt på Millestgården efter upplevelserika dagar? Då är vårt fyradagarspaket perfekt för dig! Du får boende med helpension i vackert lantlig miljö mellan älv och fjäll.

Läs mer här

Från:

3 500 kr

Hikefulness-2.JPG

HIKEFULNESS

19/8-22/8 och 9/9-12/9

Låt fjällvandring tillsammans med yoga bli din bästa sommarupplevelse! Letar du efter en magisk sommarupplevelse som aktiverar dig, ger ny energi, kunskap och inspiration, samt kombinerar komfort av boende på Millestgården under 2 dagar med 1 natts tältäventyr? 

Läs mer här

Från:

5 300 kr

Flugfiske-nybörjare-2.JPG

LÄR DIG

FLUGFISKA

19/7-21/7 och 30/7-1/8

Lär dig flugfiska! Flyt med naturens gång och flodens rytm. En häftig upplevelse som kräver tålamod, fokus samt ett lugnt sinne. Kom till Millestgården och lär dig att flugfiska under vägledning av våra duktiga flugfiskeguider! 

Läs mer här

Från:

4 700 kr

Flugfiske-Fortsättning-2.JPG

EN HELG MED FLUGFISKE

23/7-25/7

Är du en passionerad flugfiskare som vill uppleva en fullpackad helg med flugfiske? Du behöver inte tänka på något annat än att fokusera på ditt fiske medan Millestgården och vår guide tar hand om resten.

Läs mer här

Från:

4 700 kr

yoga_edited_edited.jpg

YOGA OCH MEDITATION 

Välkomna till Millestgårdens yoga och meditationsklasser. Nytt schema anslås under hösten. 

Hikefulness-3.JPG

NATURNÄRA AKTIVITETER

Sommar som vinter finns möjlighet att förhöja vistelsen eller berika ert möte genom naturnära upplevelser med någon av våra sammarbetspartners.

Scandinavian Escapes drivs av certifierade fjälledare och tar er med på allt från toppturer, fjällvandring och flugfiske till inspirerande föreläsningar om lavinsäkerhet och fjällnavigation.